Tuja i krukke

Har kjøpt meg to thuja som står i hver sin krukke på plattingen. Nå trenger jeg tips til hvordan jeg best tar vare på dem. Tuja i krukke på balkongen – ByggeBolig byggebolig. Dette er andre året jeg prøver å få en tuja til å overleve vinteren på balkongen min. Ser jo at naboene klarer det så hvorfor klarer ikke jeg det?

D ;skal lage ei plantekasse selv. Vintergrønt i krukker innlegg 14. Eg har nokre tujaer planta i krukker ca. Tuja trives i lett porøs, men samtidig næringsrik jord.

De liker ikke å stå i jord som . Når våren står for døren, finner vi fram krukker og potter, kjøper blomster og. Liljer, stauder og vintergrønne planter som smågran, tuja , barlin . Spesielt har Thuja Brabant funnet sin plass i hagene våre. Det som avgjør planteavstanden er hvor tett hekk du ønsker og hvor høy Thuja du kjøper. Hvis du vil ha en luftig hekk så anbefaler vi å. De fleste planter kan settes i krukker , og de kan samles i utallige.

Sypress, tuja og liguster er vintergrønne og passer fint ikrukker. Skal plante noen Thuja Brabant – ser de har Thuja i potte på Rema 10(av alle steder) – Plantasjen og andre hagesentre har stort sett bare på .