Barnegenser med traktor

Skift til rundp nr 3½, og strikk. Den skal jeg strikke til mitt barnebarn. Oppskriften kan kjøpes uten garn.

Uten at jeg kan vite det, tror jeg mange av dem . Kronepannebånd fremgangsmåte finner . Flott genser med traktormotiv på ensfarget blå bakgrunn.

Det skulle egentlig være blå traktorer ,. Har kjøpt mønster og strikker samme genser til lillegutt Han er helt vill etter . Småfolk er gøyale klær inspirert av 70-tallet. Hei, jeg leiter etter oppskriften på barne genser med traktor motiv. Flott garnpakke til genser med plass til eget navn med flymotiv foran. Go myk og varm genser med forlengelse bak. Tryll frem motiver med maskesting.

Måtte jo ha meg en ny genser og da ble det denne. Rask levering og personlig service.

Strikk genser med supertrendy Setesdalskryss og rundfelling! Traktor motivet fant jeg inne på strikkesiden. Det er hundrevis, hvis ikke tusenvis av bilder av barnegenser med traktor der ute i. Bunnfarge: Blå med grønne og gule traktorer. Navy pyntebånd rundt halsen og ermet. Me Too genser med traktor – blå.

Har en på tre år som er helt hekta på sånne ting. Tøyet er mykt morsomt og fargerikt. Images and videos in instagram about barnegenser. Dessuten har det blitt en genser til.

Jeg kaller den reinsdyrmarerittet. Ikke fall for det bedragerske, lokkende smilet til dama på . Name It Genser , Victorian, Kids, Golden Glow. Barnegensere – Premium Barne-hettegenser. Så da tok jeg heller og miksa mariusmønsteret med traktor. De har en rosa traktor av merket Fregusson TE2 som sin logo, og inni alle dresser har du signaturen 234.

Kantbånd nederst på armen gjør at formen holder seg fint og ikke blir vid og stygg. Jeg har strikket enda en barnegenser.

Og om den skal få bli hos oss er det enda flere år til den passer.