Vepsebol i veggen

Radar insektspray er effektivt. OT-baren: Har fått et vepsebol under takrenna på terrassen min. Jeg får av og til vepsebol inni veggen , og da bare fester jeg jeg . Uansett hva slags vepsebol du har, bør det fjernes sent på kvelden eller.

Vepsebol er ikkje noko eg ville ha fjerna sjølv.

Og om man tetter inngangen fra utsiden og alle vepsene er inni veggen , kan det kanskje hende at vepsene . Hvordan lokalisere et vepsebol ? Vi har et gammelt hus hvor vi har fått en bol under bordkledningen. Jeg hadde et vepsebol på mørkeloftet, der de fløy ut luftinga på gavel- veggen. Tømte en halv boks permetrin inn det samme hullet.

I tilfeller hvor man har funnet riktig enorme bol inni vegger og på . Men er utrolig redd for mine to små barn så dette vil jeg ha fjernet før det blir på det verste.

Nei det er sikkert et vepsebol der, eller så er det aliens. Bygget er relativt luftig ennå, mangler dører men vinduer er satt inn, og tak og vegger tette. Pluss isolert endel som humlene koser seg i! Er det et lite, synlig bol på et loft, under taket eller på en vegg ,. Har brukt det med suksess på vepsebol og på en . Ellers kan det igjen bli aktivt til neste sesong? Høres rart ut når alt liv er utslettet . Jeg antar da at vepsene rydder ut det gamle bolet, eller rester av dette, før de starter på . Kanskje det var ett vepsebol det var.

FORLATT: Mange vepsebol er nå forlatt, og veps vil nok ikke plage deg igjen. Da familien fra Jessheim rev veggen på soverommet fikk de sjokk. Ved siden av hang et heller beskjedent vepsebol. Larvik Skadedyrkontroll rykker ut til Vestfold og Telemarkdistriktet og kan hjelpe med alt fra muggsopp til uønskede mus og rotter.

Vi har fått et vepsebol som ligger under vinduskledningen på utsiden. Skal man fjerne vepsebol , bør man vente til kvelden når alle .

Ved fjerning av vepsebol anbefales å. To vepsebol , ett på størrelse med en fotball og ett på størrelse med en. Så fort jeg satte stigen inntil veggen ved det største bolet så tøt det ut . Her må veggen brytes opp og bier, voks og honning fjernes. Jeg blei litt overrasket, da jeg så et vepsebol på gardina til stuevinduet mitt.