Ullus på orkide

Studerte mine to nyeste orkideer nå nettopp da jeg plutselig kom over. Ullskjoldlus på Dracaena marginata innlegg 6. Forumets hovedside › Orkidearter og hybrider › Orkidekultur Bufret Lignende 11. Hei, har fått ullus på orkideene. Orkideene står på kjøkkenet, og det er flere dyr enn meg i . Skulle kaste en avblomstret orkidé da jeg oppdaget masse hvitt spinn i.

Tok et søk på ullus og orkidé da jeg så svaret ditt og da kom det opp . Innendørs formerer ullus seg ofte ganske fort ved bladfestet eller på vedaktige plantedeler. Fant dette da jeg tok et kjapt søk. Da jeg fikk lus på min orkide var det ingenting som hjalp. Men det Bayerproduktet prøvde . Mener du meldugg (et grått belegg)? Eller kanskje ullus (knøttesmå ulldotter)?

En orkide er ikke så diger at du ikke orker den jobben? Oh no, jeg prøvde ulike tiltak når mine orkideer fikk dette, men funket ikke.

De blør oransje om de er levende. De er vakre, og de krever lite stell. Japp, nu var det ullöss på min fina Gardenia också. Därefter finns inte en ullus kvar!

Ullöss är små vita djur som ofta ser ut att böra omkring på. Ullöss skadar orkidéer och andra plantor genom att suga växtsaft från . PHALAENOPSIS: Den mest populære av alle orkideer. Phalaenopsis kan angripes av skadedyr som ullus , spinnmidd og bladlus. Og om en phalaenopsis orkide vil tåle den. Ullus och sköldlus kan dock angripa hela växten, även under substratets yta, varför man vid.

Flera olika virussorter angriper orkidéer och även släktet Cattleya. Orkidéer kan drabbas av spinn, ullus och sköldlus. Det begyndte med en orkide som bragte dem til huset.

Angrebet var så voldsomt at jeg valgte at kasere alle mine orkideer. Jag hittade flera vita små djur på min orkidé , de ser ut som små fossiler och. Nej då, ingen invandrare, det var den för orkidéer ganska vanliga ohyran ullus. Själva växten, ofta en orkidé eller citrusväxt, får du behandla upprepade gånger och det är ändå inte säkert att det hjälper.

Jeg har noen orkideer , men de visner alltid så fort!

Provado bladluspin er et bredtvirkende systemisk middel mot bladlus, biller, kvitfly, skjoldlus, trips, ullus m.