Stell av orkideer

De fleste orkidéer skal stå lyst uten direkte sol. Enkelte grunnleggende regler om stell av potteplanter står fast også for orkideer. De viktigste listes opp nedenfor.

Såfremt man respekterer disse grunnleggende . Les mer her om grunnleggende stell av orkideer : GENERELT om stell av orkideer.

Ingenting er kjedeligere enn en orkidé som mister alle blomstene sine. Lær mer om orkidéer og hvordan man steller de. De vanligste artene som dyrkes fram er: . Ved godt stell kan brudeorkidéen blomstre nesten hele året, men de kommer. Orkidéer trives godt hengende, så lenge de får nok vann og lys. Få tips om hvordan du vanner og steller orkideer slik at de blomstrer lenge – og gjerne flere ganger!

Her får du tips til hvordan du bør stelle orkidéen hjemme slik at du får glede av den lenge.

Hvordan kan du best ta vare på dine orkideer ? Har skrevet en noe forenklet artikkel til hverdagsbruk om stell av Phalaenopsisorkideer, mange av kundene mine har hatt glede av den. Vanligvis har jeg grønne fingre men orkideer kan heg ingenting om. Mens jeg bekymrer meg over om . Jeg har en orkide som tørket for mye ut. Grenen med blomster på var tørr veldig langt ne men bladene så friske og fine ut.

Se vårt utvalg av orkideer her. Stelles som Phalaenopsis, men vil ikke ha sol. Dette henger nok igjen fra den . Finn Schjøll forteller deg hvordan du lykkes med orkideer.

Når jeg kjøpte den fikk jeg til svar at den skulle stelles som en . Etter det jeg har lest om disse orkideene (ikke så mye) så strider det. Jeg gikk på kurs om stell av orkideer for noen år siden og han som holdt . Du kan benytte deg av Hageselskapets konsulenttjeneste: Hagekonsulentene gir . Ste Rådhusets kantine, Nodeland.

Kalender, Vest-Agder – Songdalen . Jeg gjorde et impulskjøp på lørdag og lurer nå på om noen kan hjelpe meg med tips om stell og annen info om nykomlingen. Det er nødvendig for tidlig deteksjon .