Stell av fredslilje

Mange sier at fredsliljer sier ifra når de trenger vann. Jeg har en fredslilje som er forsåvidt grønn og fin, men den har ikke lenger hvite blomster, de er litt lysere grønne enn bladene. Med litt stell får den små lyse blomster på en kolbe som er gjemt helt.

Spør blomsterhandleren din om hvordan plantene skal behandles. Hvorfor får fredsliljen min aldri blomstene tilbake!

Min er faring med fredslilje er at jo mer du tyner og mishandler den, jo flere blomster . Les også: grønne planter du lykkes med. Tine Katrine deler sine fem favoritter av planter som krever lite stell. Jeg har en svær fredslilje som står rett ved kjøkkenvasken, så det burde . Mange planter, som for eksempel fredslilje og bregner, trives ekstra godt. Stell : Vannes rikelig vår og sommer.

Spatiphyllum Lys: Mye lys, ikke full sol.

IDIOTSIKRE: Pilea, ildtopp og fredslilje trenger ikke mye stell. Spathiphyllum er en af de få stueplanter, som både har smukke blade og meget delikate blomster hele sommeren. Den moderne og klassiske fredsliljen frembringer høyreiste blomster og tykt bladverk. Jeg har lest litt og snublet over en tråd der det var tips om sump-planter.

Dette er nemlig en plante som er veldig . Om vinteren får de nemlig mer stell enn bare vann. Det er tynne og blir fort slappe om de ikke får vann. Og må plantes om relatift ofte. Som snitt har du et fint glat og . I stuen passer fredsliljer , Dracaena, Zamioculcas og Aglaonema, også kalt. Her får du tips til hvordan du bør stelle orkidéen hjemme slik at du får glede av den lenge.

Fredslilje trives ikke hos meg :roll:. I noen av mine krukker har jeg fredsliljer som jeg har fått hos Tante . Blomstring: Kremhvite blomster (ligner på fredslilje ). Kan blomstre hvis den får godt stell. I sine naturlige omgivelser får den meget store spiselige frukter som .

Det skal stelles akkurat om et oliventre. Fjerner effektivt trikloretylen fra luften. Jeg har ikke stell av graven, men de ordner også opp for meg mens de er i. Første jeg tenker på som er blomster, ikke trenger masse stell og som holder lenge er ildtopp. Jeg skal ikke gi noe særlig råd om stell av inneplanter.

Når jeg flyttet inn til Yngve hadde han eføy og fredslilje. I mellomtiden som et grønt avbrekk steller jeg godt med mine fredsliljer som om de var mine barn. Blant skriving av masteroppgave tar jeg meg . Flamingoblomst, fredslilje og dieffenbachia-arter er blant blomstene man bør unngå.