Pelias universal insektmiddel

PELIAS UNIVERSAL INSEKTMIDDEL – PELIAS Norsk Skadedyrkontroll Middel mot maur, veps, fluer, mygg og andre insekter, innendørs og utendørs. Forhandlere – PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har forhandlere over hele landet. Pelias spray, maurmiddel, musefelle, fruktfluefelle.

Fruktfluefelle – PELIAS Norsk Skadedyrkontroll Skru av korken, plasser flasken der fluene ferdes, f. Et spm litt utenfor tema men jeg prøver meg likevel: Er så sinnsykt plaget av disse grusomme edderkoppene. Har allerede hatt 4-stykker på besøk inne i hu. Pelias Universal Insektmiddel ? PELIAS UNIVERSAL INSEKTMIDDEL SPRAY Side av HMS-DATABLAD PELIAS UNIVERSAL INSEKTMIDDEL SPRAY 1. Identifikasjon av kjemikaliet og. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om PELIAS UNIVERSAL INSEKTMIDDEL. De kom fra overalt; taket,under kjøkkenbenk osv.

Fikk tak i Pelias sin universalspray og sprayet alle lister og dørkarmer og innen min begynte det å . Jeg har Pelias Universal Insektsmiddel som jeg har kjøpt hos Pelias Norsk Skadedyrkontroll. Den har langtidseffekt, uker. Bestilte den og sprayet ned hele leiligheten før jeg skulle .