Hvordan stelle orkide

Vi viser deg hvordan du bør stelle orkidéer. Orkidéfamilien er en av verdens største plantefamilier med nesten 25. Phalaenopsis er den klart mest populære sorten i . Hva gjør du når orkidé -røttene vokser ut av potta?

Det finnes mange myter om hvordan orkideene skal vannes.

Enkelte grunnleggende regler om stell av potteplanter står fast også for orkideer. De viktigste listes opp nedenfor. Såfremt man respekterer disse grunnleggende . LYKKES MED ORKIDEER : Orkideer er vakre når de blomstrer. Lær mer om orkidéer og hvordan man steller de. Gjennom flere hundre år har orkidéen, med alle sine størrelser, former, farger og.

Denne orkidéen er en tropisk orkidé og vil ikke ha for lave temperaturer. Ved godt stell kan brudeorkidéen blomstre nesten hele året, men de .

Ingenting er kjedeligere enn en orkidé som mister alle blomstene sine. Jeg har dårlige erfaringer med orkideer fordi alle dør fra meg, men for dager siden fikk jeg nytt mot og kjøpte meg en ny orkide. Får den såpass stell , vil den blomstre jevnlig. Få tips om hvordan du vanner og steller orkideer slik at de blomstrer. Her får du tips til hvordan du bør stelle orkidéen hjemme slik at du får glede av den lenge.

Her kan du se hvordan man skal stelle en orkidé plante. Dette henger nok igjen fra den . Etter jul kjøpte jeg en ny orkide som blomstrer ENDA! Orkideer trives best over grader, og kaster knopper om det blir kaldere enn grader. Det er mange som lurer på hvordan man egentlig skal stelle en orkide. I denne brosjyren finner du en . Potte orkideer har de fleste et forhold til.

Du skal være veldig humørløs om du ikke blir glad for . Tor Smaaland bryr seg blomster. Her er hans tips om hvordan du bør stelle. Orkide er vell en av yndlingblomstene mine, de er elegante med sine lange.

Visste ikke at det var noe som hette vaniljeorkide engang. Hvordan tar jeg best vare på den? Fikk en sånn rosa sak, en orkidé , i bursdagsgave, men jeg har over hodet ikke peiling på hvordan man steller den.

Har spurt litt rundt, men har . Jeg har kjøpt min første Cattleya og lurer på hvordan jeg skal stelle denne? Når jeg kjøpte den fikk jeg til svar at den skulle stelles som en .