Hvordan dyrke chili

Hvordan så chilli og dyrke frem småplanten: 1. Her får du tips som viser deg hvordan du lykkes. Chiliplantene har nylig fått bytte fra potter til melkekartonger, og nå kan jeg virkelig se hvordan de strekker seg og nyter. Utmerket sort for dyrking utendørs. Lurer du på hvordan du skal oppbevare dine chiliplanter over vinteren?

Her handler det om, hvordan man uden de store dikkedarer kan dyrke sine egne chili.

Dette er en kompakt chilivariant som egner seg ypperlig for dyrking i . Kjøp noen frø hos et hagesenter eller på nett. Er du ute på reise og finner en chili som kanskje ser rar ut eller har et . Den mangler de aromatiske bladene og blomstene de andre urtene har, og bladverk og blomster . Tomater, paprika og chili er planter med utrolig kulinarisk smak, form og farge. Av grønnsaker er tomater, agurker, paprika og chili fine til . Den kan give en god ide til hvor, hvornår og hvordan man kan “nippe” . Hjemmedyrket chili smager bare bedre. Har du mod på at dyrke din egen chili ?

Så læs guiden her og få gode råd og vejledning til forspiring af chilifrø. Læs, hvordan du sår chilifrø og passer chiliplanterne. Frøpakke av verdens sterkeste chili. Er det noen som har noen tips om hvordan jeg kan redde den? Bladfallet kan skyldes spinnmid noe chili er spesielt utsatt for,.

Jeg har erfart at den chilien jeg dyrker selv, også er upålitelig når det gjelder styrke. Chili og paprika, kan ofte dyrkes. Flere og flere har oppdaget hvordan chili kan gi en ekstra piff på. Så lenge du har vindu kan du dyrke mat innendørs.

Jeg dyrker mye selv, men noe av det jeg er mest fornøyd med er paprikaen min. Forresten, det meste av det jeg skriver om paprika gjelder chili også, jeg sår de. Ellers lurer jeg på hvordan vokseforholdene er hos deg.

Claus Pilgaard hvordan du kan dyrke dine egne chilier og . Chilier er smukke, og du kan lave skønne, smagsforstærkende retter med chili. Her få du tips til, hvordan du dyrker chili selv.